BESTEL HET CRISISKOOKBOEK: AL 15.000 BOEKEN VERKOCHT!

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

We kunnen het bijna niet geloven, maar de derde druk van CRISISKOKEN is in de maak. Gelukkig kun je de tweede druk nog bestellen. Het boekje wordt binnen één werkdag verzonden.

CRISISKOKEN kost 14,99 euro, exclusief verzendkosten. Van elk verkocht exemplaar gaat er 2,50 euro naar de Voedselbank.

PS. In het boekje vind je de meest gekookte gerechten van de website én minstens 10 nieuwe recepten.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

48 Comments

   1. hi Bas, beejte onlogisch, maar in de horizontale balk staat net niet helemaal rechts ‘WINKELMAND’ tussen de andere kopjes! Succes!

   2. Hoi Mara, top boekje! Heb zojuist twee aparte bestellingen geplaatst en maar 1 bevestiging gekregen.
    Groet, Karin

     1. Dag Tess, het komt misschien bij verschillende boekhandels te liggen, maar dat weet ik nog niet zeker.

 1. Super leuk iniatief, ik sta op het punt om zo’n boekje te bestellen. Echter probeer ik vegetarisch te eten, dus daarom mijn vraag: staan er ook een paar vegetarische gerechten in? Dan weet ik of het voor mijzelf de moeite is of dat ik hem cadeau moet geven.

 2. Toen ik het verhaal van “crisiskoken” las moest ik direct aan het volgende denken.
  Jaren terug, tijdens een vakantie, stelde vriendin een recept voor “spaghetti mazzotti”. Een recept uit Italië, afkomstig volgens verhaal, van “lichte dames”. Zij hadden niet zoveel tijd of geld voor boodschappen of koken, gebruikten wat zij op dat moment in huis hadden, het recept was verrukkelijk.

 3. Heerlijk. Zie veel dat lekker klinkt. Zoals mujadara. Staat deze in de meest gekookte lijst – en daarmee in het boek? ?

 4. Ik ben zo benieuwd!! Ik las het net op het nieuws, en vind het zo’n mooi initiatief! Ik ben zelf ook nogal van het ‘we kijken wel wat er in huis is’ koken, en verrassend genoeg is het altijd goed te eten. Nu 2 exemplaren besteld, zodat ik ook mijn moeder blij kan maken hiermee. Ik heb er zinin!!

 5. Zijn alle boekjes al verzonden? Ik bestelde er een, maar heb nog geen boekje ontvangen. Klopt dat?
  Groetjes Marjolein

 6. Vanmorgen het boek ontvangen. Wat een fantastisch boek. Smakelijke en eenvoudige recepten met humor beschreven. Voor iedereen die nog twijfelt: niet doen, koop het boek en geef het zoveel mogelijk cadeau. Je zal er geen spijt van hebben.

 7. Vandaag het boekje ontvangen. Ziet er nog mooier uit dan ik had verwacht. Alle complimenten voor de makers.

Leave a Comment