HET CRISISKOOKBOEK KOMT ERAAN!

KLIK HIER OM TE BESTELLEN LET OP: LEVERING MEDIO JUNI

We hebben nieuws! Er komt een boekje van CRISISKOKEN. Omdat we de Voedselbank willen steunen. En omdat we een aandenken willen maken aan deze bizarre tijd. Omdat een boekje over CRISISKOKEN op de eerste plaats betaalbaar moet zijn, wordt het gemaakt met zeer beperkte middelen. Zo wordt het gedrukt op restpartijen papier.
Het boekje kost 14,99 euro, exclusief verzendkosten. Van elk verkocht exemplaar gaat er bovendien 2,50 euro naar de Voedselbank. Wil je CRISISKOKEN bestellen? Dat kan nu al. Het boekje sturen we begin juni naar je toe.

PS. In het boekje vindt je de meest gekookte gerechten van de website én minstens 10 nieuwe recepten.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN LET OP: LEVERING MEDIO JUNI

36 Comments

   1. hi Bas, beejte onlogisch, maar in de horizontale balk staat net niet helemaal rechts ‘WINKELMAND’ tussen de andere kopjes! Succes!

     1. Dag Tess, het komt misschien bij verschillende boekhandels te liggen, maar dat weet ik nog niet zeker.

 1. Super leuk iniatief, ik sta op het punt om zo’n boekje te bestellen. Echter probeer ik vegetarisch te eten, dus daarom mijn vraag: staan er ook een paar vegetarische gerechten in? Dan weet ik of het voor mijzelf de moeite is of dat ik hem cadeau moet geven.

 2. Toen ik het verhaal van “crisiskoken” las moest ik direct aan het volgende denken.
  Jaren terug, tijdens een vakantie, stelde vriendin een recept voor “spaghetti mazzotti”. Een recept uit Italië, afkomstig volgens verhaal, van “lichte dames”. Zij hadden niet zoveel tijd of geld voor boodschappen of koken, gebruikten wat zij op dat moment in huis hadden, het recept was verrukkelijk.

 3. Heerlijk. Zie veel dat lekker klinkt. Zoals mujadara. Staat deze in de meest gekookte lijst – en daarmee in het boek? 😀

Leave a Comment